Priser

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms. Gällande pris är det som anges när du gör din beställning. chiliheads.se förbehåller sig rätten att ändra artikelpriser vid eventuella fel. Vid fel meddelas du och får avgöra om du vill fortfarande vill beställa varan till det korrekta priset.

Betalning 

Alla våra betalningar är säkra och sker via Klarna. Du kan betala med

  • Kontokort VISA och MasterCard.
  • Direktbetalning från de största bankerna
  • Faktura
  • Delbetalning


Leveranser och leveranstid

Leverans av varor sker kontinuerligt och normalt får du dina varor inom två till fyra dagar. Vi levererar för närvarande endast inom Sverige.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden är fast 58 kronor oavsett vikt. Fraktfritt för beställningar som överstiger 500 kronor i varuvärde. 

Reklamation och returrätt

Vi vill att du ska vara helt nöjd med våra produkter. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd meddelar du oss detta via e-post till info@chiliheads.se och därefter returnerar produkten. Bifoga alltid ordernummer, namn, adress, telefonnummer och/eller e-postadress samt kontonummer för återbetalning.

Du kan inte låta paketet gå i retur på vår bekostnad, i sådana fall debiterar vi 295 kr inkl moms för returfrakten.

Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. 

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du rätt att returnera beställda felfria varor (gäller ej livsmedel) utan att ange någon anledning, men du betalar själv returfrakten i dessa fall. Meddelande om detta ska lämnas via epost till info@chiliheads.se så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.

Observera att lagen inte gäller livsmedel, men vi gör ändå undantag för de produkter som är förseglade. Oskadade förpackningar får du returnera till oss på samma sätt som beskrivs i Reklamation och returrätt ovan.

Personuppgiftslagen

Vi sprider aldrig dina personuppgifter till tredje part men kan använda dem för att skicka reklam från chiliheads.se eller någon av de webbutiker som ingår i vårt företag. Du som kund har alltid rätt att avböja dig sådana utskick och att bli borttagen från vår databas.

 

Sök